Logistiek in eigen hand

Een eigen wagenpark verzorgt de logistiek; tijdige levering van een topproduct.

Zien voordat u koopt – met de verkoopwagen komen wij zelf onze producten bij u laten zien.

Om de hoogste kwaliteit te kunnen garanderen verzorgen wij zelf het logistieke proces; wij leveren twee maal per week. Van Loon Plant Export beschikt daarom over een eigen wagenpark met vakkundige chauffeurs. Met ons wagenpark kunnen we de export van planten en bomen perfect verzorgen.

Als extra service aan onze klanten zetten wij onze verkoopwagen in. U ziet met eigen ogen de kwaliteit van het product, hiermee heeft u de zekerheid dat u weet wat u inkoopt en kan u direct de orders laten noteren. De levering hebben wij in eigen hand. Twee maal per week leveren wij uit.

U ziet wat u inkoopt en heeft de zekerheid dat het product in topconditie en op tijdig wordt geleverd in Duitsland, Tsjechië en Zwitserland.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.